Wednesday, 9 September 2015

KULIT CANTIK PUTIH GEBU


Salam Semua ... Kami merupakan syarikat baru yang mengeluarkan produk kecantikan yang diformulasi dari negara Jepun. Kami telah melakukan penyelidikan tentang kecantikan kulit wanita-wanita Jepun dan Korea. Pasti ramai yang mengidamkan kulit halus putih gebu seperti mereka kan ??? Kami telah menemui element-element penting yang boleh membantu merawat masalah kulit wajah wanita asia. Kami ingin memperkenalkan produk kami iaitu Nurrull's Beauty BB Cream (KKM NO : NOT150803943)


BB cream sahaja ????
Ye !! Kami hanya keluarkan BB cream buat masa ini kerana BB cream kami bukan sekadar BB cream biasa. Sepertimana yang ramai tahu, BB cream hanya bertindak sebagai krim alas bedak untuk menutup cela-cela yang ada di muka. Namun NURRULL'S BEAUTY BB CREAM bukan sekadar mencantik. BB cream kami dirumus khas untuk mencantik serta merawat kulit anda dari dalam. Tidak perlu lagi Krim siang atau malam kerana BB Cream ini sudah mempunyai fungsi untuk masalah kulit.

FUNGSI NURRULL'S BEAUTY BB CREAM

* Base Make up
* Menutup cela-cela dan pori
* Memberikan kesan flawless seawal 1 minit
* Tahan selama 16 Jam pemakaian
*Oilfree
* Mencerah dan menggebukan wajah
*Merawat sel-sel kulit mati
* Merawat kulit muka dari dalam pori
* Penghapus Jeragat

# sesuai untuk kulit normal dan sensitive

INGREDIENTS

* Pearl Extract
* Glutathione
* Aloe vera
* Stemcell Grape
* Vita c 
* Vita e

*********************************************************************************
Ini merupakan testimoni produk kami, dimana BB cream kami ini memang terbukti mampu menutup cela pada wajah, bintik hitam yang jelas sebelum disapu krim ini tidak lagi kelihatan selepas disapu krim ini.

Tentu ramai antara kita yang hilang keyakinan utk hadir ke majlis keramaian sebab malu dengan wajah sendiri yang mempunyai jeragat dan parut2. Anda patut yakin selepas ini kerana terdapat produk yang mampu menjadikan kulit anda cantik dan gebu. Tak perlu lagi mengenakan solekan yang tebal untuk menyembunyikan cela di wajah. BB cream juga terdapat kelebihan-kelebihan lain seperti mudah dibawa, ringan, boleh digunakan dengan jimat, serta anda tidak perlu memakai bedak jika anda tidak mahu. JIMAT KAN ???? X PAYAH KRIM SIANG MALAM. CUKUP PAKAI BB CREAM SAHAJA sebab BB CREAM kami juga berfungsi untuk merawat kulit.


Sekarang kami mencari stokis dan agen yang berminat utk memasarkan produk kami. Kami akan membantu anda sehingga berjaya. Jangan risau produk ni 100% halal ye. Bukan senang nak berjaya tapi yakinlah dengan usaha, anda rajin tekun pasti anda akan berjaya dan sudah tentu anda mampu menjana pendapatan yang lumayan. 

HUBUNGI KAMI :-

NURRULL'S BEAUTY RESOURCES HQ
BERA, PAHANG.
FB PAGE : NURRULL'S BEAUTY RESOURCES HQ
( NURUL  019-9618804, ZATTY 011-25483365 )No comments:

Post a Comment